hvid jul

grøn jul

juleknas

Julemenu 2021

 

 

Forret – vælg mellem

 

Salat af vesterhavstorsk og taskekrabbe med glaskål og håndpillede rejer, serveret på hjertesalat med sprøde brød 

 

Varmrøget laks med 2 slags porrer, æblevinaigrette og citronfløde

 

Bagt hvid fisk med bønnemos, gule beder, grillet citron og krydderurtesalat

 

Letsaltet laks med avocado, glaskål og grønkålspesto 

 

Krebinet af grofthakket kulmule serveret med sauce tatare

 

Der serveres brød og smør til alle forretter

 

 

Hovedret – vælg mellem

 

Andebryst stegt rosa med timian

Andepølse, grønkål, svesker & bagt æble

Rødkålssalat med appelsiner og hasselnødder

Kartofler gratineret med vesterhavsost og landevejssovs

 

 

Confiteret og stegt andelår fra Gråsten med grøn cassoulet 

Salat af fintsnittet kål fra Lammefjorden med syrlig ingefærdressing

Gratinerede kartofler og cremet andesauce

 

 

Saftig kalkun a part med fars, gulerødder, svampe og hasselnødder 

Serveres med kartoffelpure gratineret med god ost, 

Dejlig grøn salat og landevejssovs  

 

 

Velmodnet rødt kød med masser af smag

Serveret med stegte rodfrugter og granulata

Salat, kartofler og sauce a part

 

 

Sortfodsgris med julesalat, peberfrugt og palmekål

Pommes santa Anna

Salat og brøndkarsecreme, a part

 

  

 

Grøn jul

 

Forret

Grønsagsceviche (avocado, courgetter, citrus og koriander) med hjertesalat, hvide bønner og crunch  

 

 

Hovedret

Svampetærter med bagte gulerødder og grønkålspesto

Salat, gratinerede kartofler og dejlig sovs, a part

 

 

Ost

3-4 oste fra her og der, serveret med svesker i hedvin, druer og knækbrød

 

 

Dessert – vælg mellem

 

Chokoladeis anrettet med saft fra røde bær, hvid choko-crumble og sprød kage

 

Frozen ris a l’amande med kirsebærsorbet og juletræssovs

Ristede mandler og marinerede bær

 

Klassisk ris a l’amande med kirsebærsauce og sprøde sager

 

Nougat”måtte” med vanilleis, krokant og appelsin/abrikos-coulis

 

eller

 

Dessertbuffet 

 

Juletrifli på årets sidste bær el. Ris a l’amandé med kirsebærsauce

Små lune chokoladekager 

Kransekager

Nougatfragileté lavet på honningkage med appelsin/passiongfrugt/abrikos-tuttelut

 

eller

 

Ris a l’amande & kirsebærsauce 

Hjemmelavede gammeldags makroner med chokoladecreme

Julesmåkager

Myntemarengs

 

Pris pr. kuvert  320 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert) 

Pris pr. kuvert 380 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)

1 kok til afvikling á 380 kr. i timen, min. 5 timer. Såfremt I er flere end 30 gæster beregnes 1 kok pr. 30 gæster

Tjenere koster 260 kr. pr. time i minimum 5 timer

Alle priser er ex. moms og gælder v/min 40 gæster