
hvid jul
grøn jul
juleknas
Julemenu 2021
Forret – vælg mellem
Salat af vesterhavstorsk og taskekrabbe med glaskål og håndpillede rejer, serveret på hjertesalat med sprøde brød
Varmrøget laks med 2 slags porrer, æblevinaigrette og citronfløde
Bagt hvid fisk med bønnemos, gule beder, grillet citron og krydderurtesalat
Letsaltet laks med avocado, glaskål og grønkålspesto
Krebinet af grofthakket kulmule serveret med sauce tatare
Der serveres brød og smør til alle forretter
Hovedret – vælg mellem
Andebryst stegt rosa med timian
Andepølse, grønkål, svesker & bagt æble
Rødkålssalat med appelsiner og hasselnødder
Kartofler gratineret med vesterhavsost og landevejssovs
Confiteret og stegt andelår fra Gråsten med grøn cassoulet
Salat af fintsnittet kål fra Lammefjorden med syrlig ingefærdressing
Gratinerede kartofler og cremet andesauce
Saftig kalkun a part med fars, gulerødder, svampe og hasselnødder
Serveres med kartoffelpure gratineret med god ost,
Dejlig grøn salat og landevejssovs
Velmodnet rødt kød med masser af smag
Serveret med stegte rodfrugter og granulata
Salat, kartofler og sauce a part
Sortfodsgris med julesalat, peberfrugt og palmekål
Pommes santa Anna
Salat og brøndkarsecreme, a part
Grøn jul
Forret
Grønsagsceviche (avocado, courgetter, citrus og koriander) med hjertesalat, hvide bønner og crunch
Hovedret
Svampetærter med bagte gulerødder og grønkålspesto
Salat, gratinerede kartofler og dejlig sovs, a part
Ost
3-4 oste fra her og der, serveret med svesker i hedvin, druer og knækbrød
Dessert – vælg mellem
Chokoladeis anrettet med saft fra røde bær, hvid choko-crumble og sprød kage
Frozen ris a l’amande med kirsebærsorbet og juletræssovs
Ristede mandler og marinerede bær
Klassisk ris a l’amande med kirsebærsauce og sprøde sager
Nougat”måtte” med vanilleis, krokant og appelsin/abrikos-coulis
eller
Dessertbuffet
Juletrifli på årets sidste bær el. Ris a l’amandé med kirsebærsauce
Små lune chokoladekager
Kransekager
Nougatfragileté lavet på honningkage med appelsin/passiongfrugt/abrikos-tuttelut
eller
Ris a l’amande & kirsebærsauce
Hjemmelavede gammeldags makroner med chokoladecreme
Julesmåkager
Myntemarengs
Pris pr. kuvert 320 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert)
Pris pr. kuvert 380 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)
1 kok til afvikling á 380 kr. i timen, min. 5 timer. Såfremt I er flere end 30 gæster beregnes 1 kok pr. 30 gæster
Tjenere koster 260 kr. pr. time i minimum 5 timer
Alle priser er ex. moms og gælder v/min 40 gæster