forår - sommer
Forretter
Krebinet af kulmule med honningtomater, 2 slags oliven og friske krydderurter
Kan også laves med kylling eller vegetarisk
***
Letsaltet laks med mild rygeostdressing, sommerdrys og friske krydderurter
Tilvalg: Håndpillede rejer 35 kr.
Grillet multe (i sæson ellers anden fisk) med tomater, forårsløg og 2 slags oliven
Ceviche af jomfruhummerhaler, avocado, lime, chili og koriander
***
Grønsagsceviche (avocado, courgetter, citrus og koriander) med hjertesalat, hvide bønner og crunch
***
Asparges med krabbesalat, crispy brød og vinaigrette med agurk og dild
***
Parmaskinke med Mozzarella, basilikum og skønne tomater
Hovedretter
Unghane fra Gråsten, udbenet og stegt med krydderurter
Spidskål, brøndkarse, tomat og karry/mandelolie
Nye kartofler, sauce og salat a part
***
Stegt unghane fra Hopballemølle eller Gråsten, udbenet og saftig
Nye løg, squash, grillede peberfrugter og bagte tomater
Salat af grønne bønner, merian og skalotteløg
Små kartofler med estragon og purløg samt sauce Provencale
***
Kalveentrecote stegt med timian
Serveret med sydeuropæiske forårsgrønsager
Nye kartofler, salat og kalvesky/sovs a part
***
Presa Iberico: Sortfodsgris; saftig og lækker med grillede forårsløg, skønne tomater og asparges (udenlandske eller fra Lammefjorden afhængig af sæsonen)
Olivensky og nye kartofler med ærter (hvis ærterne er gode)
Dessert
Rabarber”tiramisu”, med sorbet, nøddetuille og jordbærsalat
***
Is med smag af koldskål, sprød mandelkage, marinerede jordbær og krokantdrys
***
Hvid chokoladeis og hindbærsorbet med bagte rabarber og kokoskage
***
Fromage (citron, vanilje eller ymer) i glas med 3 slags hjemmebag
***
Jordbær (i sæson) med jordbærfløde og små makroner i lag med chokolade
Pris pr. kuvert 350 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert)
Pris pr. kuvert 420 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)
1 kok til afvikling á 395kr. i timen, min. 5 timer + transport. Regn med 1 kok pr. 30 gæster
Tjenere koster 290 kr. pr. time i minimum 5 timer
Alle priser er ex. moms
Vi hjælper gerne med at booke lokale, tjenere, service, borde, stole, duge, dekoration …