forår - sommer

 
laksogrejer.jpeg

Forretter

Krebinet af kulmule med honningtomater, 2 slags oliven og friske krydderurter

Kan også laves med kylling eller vegetarisk

 ***

Letsaltet laks med mild rygeostdressing, sommerdrys og friske krydderurter 

Tilvalg: Håndpillede rejer 35 kr.

Grillet multe (i sæson ellers anden fisk) med tomater, forårsløg og 2 slags oliven

Ceviche af jomfruhummerhaler, avocado, lime, chili og koriander 

 ***

Grønsagsceviche (avocado, courgetter, citrus og koriander) med hjertesalat, hvide bønner og crunch  

 ***

Asparges med krabbesalat, crispy brød og vinaigrette med agurk og dild

 ***

Parmaskinke med Mozzarella, basilikum og skønne tomater

Fisk+the+plant.jpg

Hovedretter

Unghane fra Gråsten, udbenet og stegt med krydderurter

Spidskål, brøndkarse, tomat og karry/mandelolie

Nye kartofler, sauce og salat a part

***

Stegt unghane fra Hopballemølle eller Gråsten, udbenet og saftig  

Nye løg, squash, grillede peberfrugter og bagte tomater

Salat af grønne bønner, merian og skalotteløg

Små kartofler med estragon og purløg samt sauce Provencale 

 ***

Kalveentrecote stegt med timian 

Serveret med sydeuropæiske forårsgrønsager 

Nye kartofler, salat og kalvesky/sovs a part

 ***

Presa Iberico: Sortfodsgris; saftig og lækker med grillede forårsløg, skønne tomater og asparges (udenlandske eller fra Lammefjorden afhængig af sæsonen)

Olivensky og nye kartofler med ærter (hvis ærterne er gode)

dessert.jpg

Dessert

Rabarber”tiramisu”, med sorbet, nøddetuille og jordbærsalat

*** 

Is med smag af koldskål, sprød mandelkage, marinerede jordbær og krokantdrys

 ***

Hvid chokoladeis og hindbærsorbet med bagte rabarber og kokoskage

 ***

Fromage (citron, vanilje eller ymer) i glas med 3 slags hjemmebag

***

Jordbær (i sæson) med jordbærfløde og små makroner i lag med chokolade

 

Pris pr. kuvert  350 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert) 

Pris pr. kuvert 420 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)

1 kok til afvikling á 395kr. i timen, min. 5 timer + transport. Regn med 1 kok pr. 30 gæster

Tjenere koster 290 kr. pr. time i minimum 5 timer

Alle priser er ex. moms

Vi hjælper gerne med at booke lokale, tjenere, service, borde, stole, duge, dekoration …