Efterår - vinter
Forretter
Koldrøget laks med avocado, æbler og wasabi
Varmrøget laks med bønner, scalotteløg og citronfløde
***
Letsaltet laks med avocado, grønkålpesto og ærteskud
Krebinet af kulmule med sauce tatare
***
Bagt Vesterhavstorsk med crispy brød
2 slags rødbeder og feldsalat
***
Rillette af letrøget lokal hvid fisk med glaskål og håndpillede rejer
***
Veggie-tonnate: Kan laves med bagte selleri, blomkål og friterede kapers og drys
Der serveres brød og smør til alle forretterne
Hovedretter
Andebryst stegt rosa med timian
Andepølse, grønkål, svesker & bagt æble
Rødkålssalat med appelsiner og hasselnødder
Kartofler gratineret med vesterhavsost
***
Unghane fra Hopballemølle eller Gråsten, udbenet og stegt
Langtidsbagte coctailtomater, oliven og courgetter
Provencalsk sauce, kartofler og salat a part
***
Mørt rødt kød stegt med timian
Rodfrugter fra lammefjorden, ærtepesto og granulata
Gratineret kartoffel, cremet sauce og salat a part
***
Sortfodsgris med julesalat, peberfrugt og palmekål
Pommes Sankt Anna
Salat og brøndkarsecreme, a part
***
Sæsonens fisk i lag med grillede courgetter, aubergine og estragon
Brunede blomkål og cremet polenta
Caesarsalat og sauce a part
***
Svampetærter
Bagte gulerødder og grønkålspesto
Salat, gratinerede kartofler og dejlig sovs, a part
***
Artiskok gratineret med spinat
Rødder med svampe a la Escoffier
Persillecreme og kartoffelpure a part
Dessert
2 slags chokoladeis med råmarinerede ananas i tynde skiver og sprød tuilles
***
Vaniljefromage og råmarinerede bær, crunchy top og bund med og uden chokolade
***
Hvid chokoladeis med citronsorbet og pistacietærte
***
Pistacieis med kirsebærmazariner og marinerede brombær
***
Tiramisu – når den er allerbedst
Dessertbuffet
Citronsorbet vendt med vanilleparfait og sprød kage
Nøddemazariner med brombær
Små chokoladekager med chokoladecreme og sensommerhindbær
Små limetærter med marengs på toppen
Ost
3 gode oste efter jeres ønsker (fast, blød og blå) med særligt brød, chutney og druer
Pris pr. kuvert 350 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert)
Pris pr. kuvert 420 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)
1 kok til afvikling á 395 kr. i timen, min. 5 timer + transport. Regn med 1 kok pr. 30 gæster
Tjenere koster 290 kr. pr. time i minimum 5 timer
Alle priser er ex. moms
Vi hjælper gerne med at booke lokale, tjenere, service, borde, stole, duge, dekoration …