Efterår - vinter

 
muslinger.jpeg

Forretter

 

Koldrøget laks med avocado, æbler og wasabi

Varmrøget laks med bønner, scalotteløg og citronfløde  

 ***

 Letsaltet laks med avocado, grønkålpesto og ærteskud

Krebinet af kulmule med sauce tatare 

 ***

Bagt Vesterhavstorsk med crispy brød 

2 slags rødbeder og feldsalat

 *** 

Rillette af letrøget lokal hvid fisk med glaskål og håndpillede rejer

***

Veggie-tonnate: Kan laves med bagte selleri, blomkål og friterede kapers og drys

Der serveres brød og smør til alle forretterne

Fisk+the+plant.jpg

Hovedretter

Andebryst stegt rosa med timian

Andepølse, grønkål, svesker & bagt æble

Rødkålssalat med appelsiner og hasselnødder

Kartofler gratineret med vesterhavsost 

***

Unghane fra Hopballemølle eller Gråsten, udbenet og stegt

Langtidsbagte coctailtomater, oliven og courgetter

Provencalsk sauce, kartofler og salat a part

***

Mørt rødt kød stegt med timian

Rodfrugter fra lammefjorden, ærtepesto og granulata

Gratineret kartoffel, cremet sauce og salat a part 

***

Sortfodsgris med julesalat, peberfrugt og palmekål

Pommes Sankt Anna

Salat og brøndkarsecreme, a part

 *** 

Sæsonens fisk i lag med grillede courgetter, aubergine og estragon

Brunede blomkål og cremet polenta

Caesarsalat og sauce a part

***

Svampetærter 

Bagte gulerødder og grønkålspesto

Salat, gratinerede kartofler og dejlig sovs, a part 

***

Artiskok gratineret med spinat

Rødder med svampe a la Escoffier

Persillecreme og kartoffelpure a part 

sm%25C3%25A5%2Bdesserter.jpg

Dessert

2 slags chokoladeis med råmarinerede ananas i tynde skiver og sprød tuilles

 ***

Vaniljefromage og råmarinerede bær, crunchy top og bund med og uden chokolade

 ***

Hvid chokoladeis med citronsorbet og pistacietærte

 ***

Pistacieis med kirsebærmazariner og marinerede brombær

 ***

Tiramisu – når den er allerbedst

  

Dessertbuffet

Citronsorbet vendt med vanilleparfait og sprød kage

Nøddemazariner med brombær

Små chokoladekager med chokoladecreme og sensommerhindbær

Små limetærter med marengs på toppen

 

Ost 

3 gode oste efter jeres ønsker (fast, blød og blå) med særligt brød, chutney og druer

 

Pris pr. kuvert  350 kr. v/ 3 retter (forret, hovedret, dessert) 

Pris pr. kuvert 420 kr. v/ 4 retter (2 forretter/ost, hovedret og dessert)

1 kok til afvikling á 395 kr. i timen, min. 5 timer + transport. Regn med 1 kok pr. 30 gæster

Tjenere koster 290 kr. pr. time i minimum 5 timer

Alle priser er ex. moms

Vi hjælper gerne med at booke lokale, tjenere, service, borde, stole, duge, dekoration …